یتیمچه گیلانی، غذایی که در عین سادگی مزه ای بی رقیب دارد!

یتیمچه گیلانی غذایی بسیار لذیذ است که در عین سادگی و اقتصادی بودن مزه ای لذیذ دارد.

یتیمچه گیلانی، غذایی که در عین سادگی مزه ای بی رقیب دارد!
کد خبر : ۲۱۸۰۷۹
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- یتمچه گیلانی غذایی بسیار لذیذ با طعمی فوق العاده است که می توانید آن را در روزهای پر مشغله برای ناهار یا وعده شام درست کنید.

مواد لازم:

  • بادمجان: یک کیلوگرم
  • گوجه فرنگی: نیم کیلو
  • پیاز: دوعدد
  • سیر: سه حبه
  • تخم مرغ: 4عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان ها را به شکل گوشت قیمه ای تکه تکه کنید .

 به اندازه یک لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بادمجان ها بخار پز شود.

پیاز داغ درست کنید و چند حبه سیر له شده به آن اضافه کنید.

بادمجان ها را هم در پیاز تفت دهید.

گوجه ها را به آن اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه آن را روی شعله متوسط قرار دهید.

چند دقیقه وقت بدهید تا تمام مواد و مزه های داخل تابه با همدیگر مخلوط شوند.

 وسط تابه را خالی کنید و مواد را به سمت خارج سطح تابه هدایت کنید.

بدین ترتیب سوراخ درست می شود و روغن وسط تابع جمع می شود.

تخم مرغ ها را داخلش بریزید و هم بزنید تا پخته شود.

سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید کمی یتیمچه جا بیفتد.

نوش جان

۱
ارسال نظر