یتیمچه گیلانی، غذایی که در عین سادگی مزه ای بی رقیب دارد!
یتیمچه گیلانی غذایی بسیار لذیذ است که در عین سادگی و اقتصادی بودن مزه ای لذیذ دارد.
وقت صبح- یتمچه گیلانی غذایی بسیار لذیذ با طعمی فوق العاده است که می توانید آن را در روزهای پر مشغله برای ناهار یا وعده شام درست کنید.
مواد لازم:
- بادمجان: یک کیلوگرم
- گوجه فرنگی: نیم کیلو
- پیاز: دوعدد
- سیر: سه حبه
- تخم مرغ: 4عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را به شکل گوشت قیمه ای تکه تکه کنید .
به اندازه یک لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بادمجان ها بخار پز شود.
پیاز داغ درست کنید و چند حبه سیر له شده به آن اضافه کنید.
بادمجان ها را هم در پیاز تفت دهید.
گوجه ها را به آن اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
چند دقیقه وقت بدهید تا تمام مواد و مزه های داخل تابه با همدیگر مخلوط شوند.
وسط تابه را خالی کنید و مواد را به سمت خارج سطح تابه هدایت کنید.
بدین ترتیب سوراخ درست می شود و روغن وسط تابع جمع می شود.
تخم مرغ ها را داخلش بریزید و هم بزنید تا پخته شود.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید کمی یتیمچه جا بیفتد.
نوش جان