طرز تهیه شیره سیب؛ وعده ای مقوی برای صبحانه
طرز تهیه شیره سیب را می توانید در این مطلب مطالعه کنید و برای وعده صبحانه یک خوراکی خوشمزه و مقوی درست کنید.
به گزارش وقت صبح، شیره سیب همان شهد غلیظ شده و قوام آمده سیب است که بسیار خوشمزه و مقوی است و شیرینی طبیعی دارد و برای وعده صبحانه یا میانوعده مناسب است.
مواد لازم
سیب: ۲ کیلو
چوب دارچین: ۱ عدد
آب: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای پخت شیره سیب ابتدا سیبها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هستههای سیب را بیرون بیاورید.
حالا سیبها را داخل یک قابلمه مناسب و گود بریزید و چوب دارچین را داخل آن بیاندازید.
حالا آب را به قابلمه اضافه کنید و تا جایی بریزید که کاملا روی سیبها را بگیرد.
قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و حرارت را متوسط کنید تا سیبها کم کم بپزند.
بعد از اینکه سیب پخت، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید سیبها کاملا خنک شوند.
چوب دارچین را جدا کنید و حالا سیبها را داخل پارچ مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شوند.
سپس سیب میکس شده را از توری خیلی ریز یا پارچه نازک بگذرانید و حسابی فشار بدهید تا آب خالص سیب خارج شود و تفالههای سیب داخل چارچه بماند.
در مرحله بعد آب صاف سیب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید.
حتما در این مرحله کفهای روی قابلمه را بردارید. بعد از اینکه کفها را جدا کردید و آب سیب جوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و دیگر کاری به کارش نداشته باشید.
اجازه بدهید عصاره سیب به مدت حدودا ۲ ساعت بجوشد و غلیظ شود.
بعد از این مدت یک قاشق غذاخوری از عصاره سیب را داخل یک نعلبکی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.
وقتی خنک شد و متوجه شدید که به غلظت کافی رسیده است، اجاق گاز را خاموش کنید و بعد از اینکه شیره سیب آماده شده خنک شد، آن را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
منبع: فرارو