کوکو بادمجان و پیازچه؛ غذایی اقتصادی و لذیذ که رقیب ندارد!
کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای اقتصادی و لذیذ است که با یک بار امتحان کردن مشتری پر و پا قرص آن می شوید.
وقت صبح- کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای فوق العاده خوشمزه است که می تواند یک شام فوق العاده سبک و گیاهی برای شما و خانواده تان باشد.
مواد لازم:
- بادمجان: متوسط ۴ عدد
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- روغن مایع: به مقدار لازم
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
- پیازچه خرد شده: 100 گرم
طرز تهیه:
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت آبپز بپزید.
سیر و پیاز را رنده کنید و پس از اینکه با فشار دست آبشان را گرفتید به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.
مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و آنها را با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا بادمجان ها کاملا له شوند. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را هم مانند سیر و پیاز رنده کنید.
پیازچه های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
سپس به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست و منسجم شود.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید ، پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه بریزید.
با پشت قاشق مایه کوکو را صاف کنید و اجازه دهید یک سمت آن به طور کامل سرخ شود.
پس از اینکه قسمت زیرین کوکو سرخ شد آنرا برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
که به این شیوه خوب قشنگ به ماهی تابه بچسبد و خیت شویم