فوت های کوزه گری “قیمه نذری” که کمتر کسی می داند!

خورشت قیمه نذری یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد طرفدار آن هستند اما باید ریزه کاری های آن را بدانید.

فوت های کوزه گری “قیمه نذری” که کمتر کسی می داند!
کد خبر : ۱۹۳۰۸۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، علاوه بر استفاده از مواد اولیه مرغوب، خورش قیمه ریزه‌كاری هایی دارد كه توجه به آنها در طعم بهتر غذا موثر است و نذری به یادماندنی درست می شود.

مواد لازم :

گوشت گوسفند 300 گرم، قیمه‌ای

پیاز درشت ساطوری یک عدد

لپه 2 پیمانه

لیمو عمانی درشت 2 عدد

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع به میزان لازم

سیب‌زمینی متوسط خلالی 2 عدد

زردچوبه یك قاشق چای‌خوری

دارچین یك قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

زعفران ساییده شده یك قاشق چای‌خوری سرخالی

طرز تهیه:

1- شش قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود.

2- گوشت را اضافه كرده و 6‌دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش كشیده شود. پیاز را هم بزنید تا نسوزد، سپس زردچوبه را اضافه كرده و هم بزنید.

3- رب گوجه را اضافه كرده و آن را 2 دقیقه سرخ كنید. لیمو عمانی و 3 پیمانه آب جوش را به خورش اضافه كرده و پس از به جوش آمدن با در بسته و شعله كم، 5/2 ساعت آن را بپزید.

4- لپه را پاك كرده و بشویید، سپس 15‌دقیقه در آب بجوشانید. با این كار زرداب لپه خارج شده و باعث نفخ نمی‌شود.

5- سیب‌زمینی را كه در آب نگه داشته‌اید آبكش و خشك كنید. كمی نمك به آن پاشیده و در روغن سرخ كنید. سپس روغن آن را گرفته و كنار بگذارید.

6- پس از یك ساعت و نیم از پخت خورش، لپه را به آن اضافه كنید تا بپزد. اگر دوست ندارید لیمو عمانی زیاد پخته شود، می‌توانید آن را الان به خورش اضافه كنید. به یاد داشته باشید لمیو عمانی را باید با چنگال سوراخ كنید.

پس از زمان پخت خورش نمك و فلفل آن را اندازه كرده، زعفران را اضافه كنید.

15 دقیقه دیگر آن را بپزید.

هنگامی كه روغن روی خورش آمد و به غلظت رسید، غذا پخته است.دارچین را روی آن پاشیده و با چلو سرو كنید.

نكات برای تهیه خورش قیمه نذری :

1- قیمه تنها خورشی است كه از گوشت راسته نیز می‌توان در آن استفاده كرد.

2- اگر لپه مصرفی شما درشت و از نوع زودپز است، نیازی به پخت جداگانه ندارد.

3- خورش قیمه اصیل، رب گوجه‌فرنگی ندارد و از گوجه فرنگی حلقه حلقه و زعفران در آن استفاده می‌شود.

4- به جای لیمو عمانی از آبلیمو یا گرد لیمو هم می‌توانید استفاده كنید، اما در این صورت خورش تیره می‌شود.

۰
ارسال نظر