مضررات وحشتناک نوشیدن چای و قهوه در لیوان کاغذی
نوشیدن چای در لیوان کاغذی خطرات جبران ناپذیر و جدی ای دارد که با دانستن آنها دیگر سراغ این لیوان ها نمی روید.
به گزارش وقت صبح به نقل از سلامت نیوز؛ بر اساس تحقیقات انجام شده، در 15 دقیقهای که طول میکشد تا قهوه یا چای گرم مصرف شود، لایه میکروپلاستیک روی فنجان تجزیه شده و ذرات 25000 میکرون را در نوشیدنی داغ آزاد میکند.
یک فرد معمولی که روزانه 3 فنجان چای یا قهوه در لیوان کاغذی مینوشد، بیش از 75000 ذره میکروپلاستیک میخورد که با چشم غیرمسلح قابل دیدن نیست.
بر اساس تحقیق گروه Iamrc، در جهان در سال 2019 حدود 264 میلیارد لیوان کاغذی برای مصرف مواد غذایی و نوشیدنی تولید شد.
بر این اساس مصرف کنندگان به دلیل سبک زندگی پرمشغله از لیوان کاغذی استفاده میکنند و تقاضا به دلیل افزایش تقاضا در بخش غذای آماده زیادتر هم شده است.
لیوان کاغذی نیاز به تمیز کردن نداشته و پس از مصرف دور انداخته میشود.
به گفته محققان IIT میکروپلاستیکها حامل آلایندههایی مانند یون، فلزات سنگین سمی مانند پالادیوم، کروم و کادمیوم و ترکیبات آلی آب گریز هستند و میتوانند وارد قلمرو حیوانات هم شوند و وقتی به طور منظم در طول زمان مصرف شود، پیامدهای جدی و ناخوشایندی به همراه خواهد داشت.