“خاگینه هویج”؛ دسری فوق العاده لذیذ و آسان

خاگینه هویج را که در زبان ترکی به آن قیقاناخ نیز گفته می شود می توانید هم در فر و هم بر روی گاز تهیه کنید.

کد خبر : ۱۸۷۳۲۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، خاگینه هویج یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خاگینه ها می باشد که اصالت آن برای شهر تبریز است ولی در شمال کشور نیز تهیه می شود که با اندکی تغییرات تهیه می شود .

مواد لازم :

تخم مرغ ۴ عدد متوسط

هویج ۳ عدد متوسط

بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

ماست شیرین ۵ قاشق غذاخوری

وانیل ½ قاشق مرباخوری

آرد ۲ لیوان

گلاب ۳ قاشق غذاخوری

شربت بار به مقدار کافی

گردو ۱۰ عدد

پودر دارچین ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

هویج ها را به صورت ریز رنده می کنیم و آب آنها را کامل می گیریم.

تخم مرغ ها را هم می زنیم تا از لختگی درآید.

ماست را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

در ادامه ۳ مرتبه الک کرده و یکباره به کاسه اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه خاگینه یکدست و یکنواخت شود. حالا درون تابه رژیمی را با مقداری روغن چرب می کنیم.

در این مرحله شعله پخش کن را روی حرارت ملایم گذاشته و تابه را روی آن قرار می دهیم تا تابه کاملا گرم شود.

سپس هویج رنده شده را به همراه گلاب به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

در این مرحله نیمی از مایه خاگینه را درون تابه می ریزیم، سپس با لیسک کاملا پخش می کنیم و اجازه می دهیم یک طرف آن کمی سرخ شود و خودش را بگیرد. حالا مغز گردوی خرد شده را با پودر دارچین مخلوط می کنیم.

حالا مخلوط مغز گردو و پودر دارچین را به صورت پخش روی مایه خاگینه ریخته و باقی مانده مایه خاگینه را روی مواد میانی می ریزیم تا مواد میانی را کاملا بپوشاند.

اجازه می دهیم یک طرف خاگینه کاملا پخته، سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن کاملا سرخ و پخته شود. زمانی که خاگینه کاملا پخته شد، شربت خنک شده را به صورت پخش روی آن می ریزیم و پس از مدتی سرو می کنیم.

۰
ارسال نظر