“خورش ریواس”، غذای خوشمزه و لذیذ بهاری
برای طرز تهیه خورش کرفس رسپیهای مختلفی وجود دارد که هر کدام به نوبه خود طعمی لذیذ دارد.
به گزارش وقت صبح ، خورش ریواس معمولا با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوسفند و گوساله است پخته میشود اما می توانید در صورت دلخواه آن را با گوشت مرغ هم بپزید.
مواد لازم :
دویست و پنجاه گرم گوشت خورشتی
صد و پنجاه گرم جعفری خرد شده
پنجاه گرم نعنا خرد شده
سیصد گرم ریواس
بیست گرم کره
یک عدد پیاز
به مقدار مورد نیاز آبغوره
نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان مورد نیاز
طرز تهیه :
ریواسها را شسته و پوست نازک موجود روی ساقه ریواس را بکنید و بعد ریواسها را به قطعههای مساوی تقسیم کنید.
پیازها را را پوست کنده و بشویید. سپس پیازهای پوست گرفته شده را ریز خرد کنید. پیازهای خرد شده را با روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند.
گوشتهای قرمز خورشی را به پیازها اضافه کنید و همراه با روغن و پیاز تفت دهید. بعد از اینکه گوشتها کمی تفت خوردند و رنگ آنها عوض شد کنی آب روی گوشتها بریزید و اجازه دهید آب به جوش بیاید، بعد از اینکه آب جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و مغز پخت شوند.
جعفری و نعنا را ابتدا تمیز کرده و بشویید و در ِبکش ریخته تا آب آن برود. سپس جعفری و نعنا را خرد کنید. (در صورتیکه به نعنا تازه دسترسی نداشتید میتوانید از نعنا خشک استفاده کنید.) سپس نعنا و جعفری خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.
سبزی تفت خرده را به گوشت اضافه کنید و تا کمی با هم بجوشند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه ریواسهای خرد شده را نیز اضافه کنید و نمک و فلفل را نیز اندازه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش ریواس بپزد .