“بورانی بادمجان”، پیش غذای متفاوت و لذیذ خاورمیانه ای

بورانی بادمجان یکی از انواع پیش غذاهای خاص و خوشمزه خاورمیانه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود.

“بورانی بادمجان”، پیش غذای متفاوت و لذیذ خاورمیانه ای
کد خبر : ۱۶۸۳۷۹
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، بورانی بادمجان یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه است که حتی می تواند به عنوان یک غذای کامل هم مورد استفاده قرار گیرد و شامی سبک را برای شما فراهم کند.

مواد لازم:

ماست ۱ پیمانه

مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری

بادمجان ۴ عدد

سیر ۲ حبه

گلپر ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه:

بادمجان ها را می شوییم، سپس روی حرارت ذغال یا گاز کباب می کنیم تا کاملا نرم و پخته شوند. در ادامه پوست بادمجان های کبابی را جدا می کنیم و روی تخته گوشت قرار می دهیم.

بادمجان ها را با چاقو ساطوری می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری کره درون آن اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان های ساطوری را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

بادمجان ها را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود و به روغن بیفتند. پس از اینکه بادمجان ها به روغن افتادند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند.

حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه ماست را به همراه سیر و بادمجان درون یک کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مغز گردوی خرد شده را به همراه نمک، گلپر و فلفل سیاه به بورانی اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

۰
ارسال نظر