“شیر برنج عسلی”، یک دسر و پیش غذای عالی و مقوی
شیر برنج یک دسر فوق العاده مقوی است که می تواند در ماه رمضان هم زمان افطار مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش وقت صبح ، شیربرنج عسلی یک دسر عالی و خوش بافت و خوش طعم هست که بدون شکر تهیه میشه و نهایتا موقع سرو برای شیرین شدنش از عسل استفاده میکنیم.
مواد لازم:
برنج نیم دانه نصف پیمانه
آب 3 پیمانه
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
گلاب نصف پیمانه
نمک یک پنس
دارچین
عسل
دستور پخت:
چند ساعت قبل برنج رو خیس کنید.
برنج رو با 5-6 برابر آب و مقدار خیلی کم نمک بذارید روی حرارت متوسط تا به جوش بیاد و کمی قل بزنه، بعد هم حرارت رو کم کنید تا کاملا بپزه و نرم شود.
وقتی برنج نرم نرم شد شیر رو در این مرحله اضافه کنید و مجددا بذارید روی حرارت ملایم تا شیربرنجتون جا بیافتد.
اواخر پخت بهش گلاب رو اضافه کنید و بذارید اونقدری روی حرارت بمونه که به غلظت مناسبی برسد.
آخر کار شیربرنج رو از روی حرارت بردارید و بهش خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در شیر برنج حل شود.
وقتی هنوز داغ هست توی ظرف های کوچیک ریخته شود و بعد از اینکه کمی خنک شد روش رو با دارچین و عسل تزیین کنید.