“سبزی پلو ماهی” با نکات طلایی و مزه ای عجیب

“سبزی پلو با ماهی” برای شب عید از جمله امتیاز های دوست داشتنی این شب است که اگر اصولی و با توجه به نکات طبخ شود طعم بسیار فوق‌العاده ای را خواهد داشت.

“سبزی پلو ماهی” با نکات طلایی و مزه ای عجیب
کد خبر : ۷۹۹۹۹
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای محبوب و مهم برای ما ایرانی ها می باشد و مانند ته چین مرغ و رشته پلو جزء غذاهای مناسبتی می باشد که در طول تاریخ از آن استفاده می کردند و این روزها نیز بیشتر در شب عید نوروز از ماهی پلو استفاده می کنند.

مواد لازم سبزی پلو با ماهی

ماهی 1 عدد

برنج 2 پیمانه

سبزی (تره، گشنیز،جعفری،شوید) 1 لیوان یا 80 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

لیمو تازه 1 عدد

کره 50 گرم

زعفران 3 قاشق غذا خوری

سیر 4 حبه

زردچوبه 1 قاشق چای خوری

پودر سیر 1 قاشق چای خوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی و مخصوص:

برای تهیه سبزی پلو ماهی ابتدا باید برنج با 1/5 قاشق نمک خیس کنید و اجازه دهید تا برنج حدود 3 ساعت خیس بخورد.

ابتدا ماهی را به سه تکه برش بزنید و در ادامه ماهی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شود. در ادامه ماهی های خشک و تمیز را در یک ظرف مناسب برای مرینیت کردن بگذارید.

یک عدد پیاز بزرگ را پوست بگیرید سپس آن را شسته و ریز ریز رنده کنید.

آب پیاز رنده شده را به کمک یک صافی بگیرید و آب پیاز را به ماهی ها اضافه کنید.

آب یک عدد لیموی تازه را بگیرید و در ادامه به ماهی اضافه کنید.

ادویه ها که شامل (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه ، پودر گشنیز) می باشد را به مواد پیاز اضافه کنید.

زعفران دم کرده غلیظ را نیز به مواد ماهی اضافه کنید.

دو قاشق روغن زیتون نیز به مرینیت ماهی اضافه کنید و خوب مواد را ترکیب کنید و به روی ماهی بزنید تا کاملا مواد به خورد ماهی برود.

روی ظرف ماهی را سلفون بکشید و بگذارید تا حدود یک ساعت درون یخچال بماند و استراحت کند تا ماهی مواد را خوب به خود جذب کند.

هم اکنون به سراغ تهیه برنج سبزی پلو بروید ابتدا در یک قابلمه مناسب با حجم مواد آب بریزید و بگذارید تا آب بجوشد.

پس از اینکه آب به جوش آمد، آب برنجی که خیسانده اید را بگیرید و برنج را درون آب جوش بریزید.

اکنون سبزی ، سبزی پلو را که شامل (شوید ، تره، گشنیز، جعفری) می باشد را پاک کنید و ریز آن را خرد کنید. میزان شوید با نسبت به دیگر سبزی ها مقداری بیشتر باشد.می توانید 1 قاشق غذا خوری شنبلیه نیز به این سبزی ها اضافه کنید.

4 الی 5 حبه سیر را رنده کنید و به سبزی ها اضافه کنید.

پس از این که مقداری برنج درون قابلمه آب جوش ماند سبزی ها و سیر را به برنج اضافه کنید و هم بزنید تا این مواد با هم ترکیب شوند.سپس اجازه دهید تا برنج به حالت نیم پز در بیاید.

پس از گذشت حدود 15 دقیقه برنج را آبکش کنید.

برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. شما می توانید مقدار کمی از زعفران دم کرده لابه لای برنج بریزید این کار هم باعث می شود که برنج شما خوش رنگ تر شود و هم عطر و طعم بهتری به برنج می دهد.

کناره های برنج را رو به وسط برنج بیاورید و با کمک ته کفگیر چند سوراخ درون آن ایجاد کنید.

نصف لیوان آب پر کنید و آن را کناره های برنج بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج بخار کند و دم بکشد.

کره را برش بزنید و روی برنج بگذارید سپس برنج را حدود 40 دقیقه دم بگذارید.

سه قاشق آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مقداری (نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه) به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

ماهی هایی را که از یخچال خارج کرده اید را در آرد بغلطانید و آرد اضافه آن را بتکانید.

در یک تابه مناسب ماهی های مرینیت شده را با روغن مناسب سرخ کنید.

شما می توانید این غذای لذیذ را با کلم قرمز و سالاد سرو کنید.

۰
ارسال نظر