“استانبولی با سویا”، غذای فوق العاده خوشمزه بدون گوشت

استانبولی با سویا جر غذاهایی است که اگر تا به امروز امتحان نکرده باشید با یک بار امتحان از مزه آن سیر نخواهید شد.

“استانبولی با سویا”، غذای فوق العاده خوشمزه بدون گوشت
کد خبر : ۳۶۸۱۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، استانبولی با سویا را بیشتر کسانی خورده اند که هیچ تمایلی به خوردن پروتئین حیوانی ندارند و از سویا در بیشتر غذاهای خود استفاده کنید.

شما نیز این غذا را بپزید و از مزه یک غذای خاص لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه استانبولی با سویا(برای 4 نفر)

  1. برنج 3 پیمانه
  2. گوجه فرنگی نیم کیلو
  3. سویا یک پیمانه
  4. پیاز 1 عدد بزرگ
  5. روغن به میزان لازم
  6. رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  7. فلفل دلمه یک عدد
  8. نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  9. سیب زمینی بزرگ یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا پیاز داغ درست کرده و به آن فلفل و زردچوبه بزنید و بعد از سرخ شدن رب را به مواد اضافه کرده و خوب تفت می دهیم و بعد سویاهای آبکش شده را در مواد سرخ می کنیم.

در مرحله بعد فلفل دلمه خرد شده را در مواد تفت می دهیم و بعد از سخ شدن به آن رب گوجه را اضافه کرده و تا زمانی که رنگ باز کند آن را در روغن سرخ می کنیم.

به مواد 4 پیمانه آب اضافه کرده و می گذاریم جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن برنج را شسته و به ظرف اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب برنج تبخیر شود. بعد از اینکه آب برنج تبخیر شده سیب زمینی نگینی را بر روی برنج می یزیم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد.

نکات کلیدی:

  1. اضافه کردن فلفل دلمه ای دل به خواه است.
  2. حتما سویاها را قبل از سرخ کردن در مقداری آب بجوشانید و بعد آبکش کنید.
۰
ارسال نظر