هشدار فوری، این غذاها بعد فریز شدن سمی می شوند!

همه افراد باید بدانند که بعضی مواد غذایی بعد از فریز شدن مواد سمی تولید می کنند و از این کار باید پرهیز کرد.

هشدار فوری، این غذاها بعد فریز شدن سمی می شوند!
کد خبر : ۲۱۸۰۶۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، فریز کردن بعضی از مواد غذایی برای طولانی شدن عمر مصرف آن ها کاری کاملا اشتباه است هر موادی را نباید منجمد کرد زیرا به کیفیت آن آسیب می رساند.

همچنین برخی از مواد غذایی نیز نسبت به سرما حساس تر هستند و بهتر است این مواد را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید این مواد غذایی عبارتند از :

نان

نگهداری نان در فریزر سبب بالا رفتن ماندگاری آن می شود اما این کار سبب خشک شدن سریع نان می شود پس برای جلوگیری از این مشکل نان های صنعتی را به جای فریز کردن در دمای اتاق به مدت چهار روز نگه داری کنید.

 سبزیجات

بسیاری از خانم ها به علت کمبود وقت سبزیجات خود را درون فریزر نگهداری می کنند اما نگهداری سبزیجات در فریزر سبب می شود که ویتامین و مواد مغذی سبزیجات کاهش یابد پس برای دریافت ویتامین و مواد مغذی سبزیجات آنها را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید.

سیب زمینی

اگر سیب زمینی را در یخچال نگه داری می کنید در اشتباهید زیرا طعم و مزه آن به علت جذب رطوبت تغییر می کند حتی اگر آنها را در پلاستیک نیز قرار دهید باز هم رطوبت را جذب خواهند نمود و روند فساد آنها افزایش می یابد.

برخی میوه ها

نگهداری برخی میوه ها در یخچال سبب کاهش کیفیت آنها بر اثر دمای پایین می شود . این میوه ها شامل :سیب، موز، توت فرنگی و آلبالو هستند که بهتر است آنها را در خارج از محیط یخچال نگهداری کنید و اگردوست دارید میوه خنک میل کنید آنها را قبل از مصرف چند دقیقه در یخجال قرار دهید.

گوجه فرنگی

اگر گوجه فرنگی را در فریزر نگه دارید طعم و خواص خود را از دست می دهد و آب می اندازد پس سعی کنید آن را به صورت تازه مصرف نمایید.

سس گوجه فرنگی و سویا

سس گوجه فرنگی و سویا نیازی به نگهداری در یخچال ندارند زیرا درونشان سرکه وجود دارد و بیرون ازیخچال تا یک ماه ماندگاری دارند.

انواع روغن

برای نگهداری از انواع روغن قرار دادن آنها در محیط خشک و دور از نور و حرارت کافی است پس می توان روغن را بیرون از یخچال و در محیط اتاق نگهداری نمود.

قهوه

قرار دادن قهوه در یخچال نه تنها سبب ماندگاری طولانی مدت آن نمی شود بلکه کیفیت آن را نیز پایین می آورد بنابراین بهتر است انواع قهوه را در محیط اتاق و در دمای ثابت نگهداری نمایید.

 خربزه و طالبی

نگهداری طولانی خربزه و طالبی در یخچال سبب می شود که طعم و مزه مواد دیگررا جذب کنند پس بهتر است کمتر در یخچال قرار بگیرند.

عسل

برای نگهداری عسل کافی است آن را دور از نور و در دمای محیط قرار دهید و لازم نیست در یخچال بگذارید زیرا نگهداری عسل در یخچال باعث ایجاد شکرک در آن می شود.

شیر

شیر را درون فریزر نگذارید زیرا شیر یخ زده برای قابل خوردن نیست و پس از یخ زدایی بریده بریده می شود و شفاف و صاف نیست اما می توانید از این شیر در طبخ غذا استفاده کنید.

غذاهای سرخ شده

نگهداری غذاهای سرخ شده در فریزر باعث از بین رفتن تردی و خوشمزگی غذاها و نرم شدن آن ها می شود پس غذای سرخ شده ی خود را در یک وعده بخورید و باقی مانده ی غذا را فریز نکنید.

تخم مرغ با پوست

نگهداری تخم مرغ در فریزر اشتباه است زیرا با یخ زدن آن ، مایع درون آن سفت می شود و حجم مایع افزایش می یابد به همین علت پوست تخم مرغ ترک برمی دارد و همه ی فضای فریزر بوی تخم مرغ می گیرد پس تخم مرغ را فریز نکنید .

خامه ی ترش

نگهداری خامه ی ترش در فریزر باعث تغییر طعم آن و بریده بریده شدن و بدشکل شدن ظاهر آن می شود و شما نمی توانید به تنهایی آن را مصرف نمایید اما برای طبخ غذا و درست کردن دسر قابل استفاده است.

ماست

قراردادن انواع ماست در فریزر باعث تغییر بافت آن می شود . بافت ماست بعد از یخ زدایی تغییرمزه و شکل می دهد، بریده بریده می شود و قابل خوردن نخواهد بود.

 پنیر

پنیر ماندگاری بالایی دارد و نیازی به فریزکردن ندارد . قرار دادن پنیر در فریزر باعث تغییر مزه آن و نرم و خمیری شکل شدن آن می شود.

خامه های قنادی

خامه های قنادی از سفیده ی تخم مرغ تهیه می شوندو فریزر کردنآنها باعث از بین رفتن بافت خامه و حتی فاسدشدن آن می شود و دیگر قابل استفاده برای تزئین کیک نمی باشند.

غذاهای کنسروی

قرار دادن غذاهای کنسروی درون فریزر باعث حجیم و بزرگ شدن آنها شده و سبب منفجر شدن و یا شکستن قوطی می شود.

غذای داغ

قرار دادن غذای داغ درون فریزرسبب افزایش دمای فریزر شده و مکان مناسبی را برای رشد میکروب ها فراهم می کند که این خود برای سلامتی خطرناک است.

کاهو

کاهو مقدار زیادی آب درون خود دارد که فریز کردن آن سبب گسترش آب شده و دیواره سلولی را ساختار برگ را حفظ می کند ، را خراب می کند و سبب می شود کاهو شل و وا رفته شود.

 ژله

قرار دادن ژله در فریزر به علت داشتن مایع ژلاتینی مانع از سفت شدن آن می شود. فریزری کردن ژله سبب آسیب به پلیمرها و کلوئیدهایی که ژلاتین را به هم متصل می کند، شده و ساختار ژله را به هم می ریزد.

۰
ارسال نظر