“گیپا کرمانی”، غذای لذیذ و محلی دو استان کرمان و لرستان

گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به استان کرمان و لرستان برمی گردد.

“گیپا کرمانی”، غذای لذیذ و محلی دو استان کرمان و لرستان
کد خبر : ۲۱۶۰۰۸
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزاش وقت صبح ، گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با درست کردن آن می توانید از یک تنوع غذایی برخوردار شوید.

مواد لازم :

برنج 250 گرم

شکمبه گوسفند 1200 گرم

زعفران نصف فنجان

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری

زیره 1 قاشق سوپ خوری

لپه 1 فنجان

زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز را سرخ کنید و برنج و لپه را با زیره، زعفران آب شده و گوشت چرخ کرده با کمی نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل مخلوط می کنیم و حسابی سرخ می کنیم.

شکمبه برش زده را هم به صورت مستطیلی باز می کنیم و از مواد داخل آن گذاشته و به صورت بقچه بسته بندی می کنیم و با نخ تمیز دور آن را می پیچیم.

با سوزن چند سرواخ می زنیم تا هنگام پختن باد نکند.

داخل قابلمه آب میریزیم تا روی شکمبه های پر شده را بگیرند و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت می گذاریم بپزند .

آب آن که کامل جذب شد، سپس ارام نخ را می بریم و غذا را در ظرف می چینیم.

۰
ارسال نظر