“گیپا کرمانی”، غذای لذیذ و محلی دو استان کرمان و لرستان
گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به استان کرمان و لرستان برمی گردد.
به گزاش وقت صبح ، گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با درست کردن آن می توانید از یک تنوع غذایی برخوردار شوید.
مواد لازم :
برنج 250 گرم
شکمبه گوسفند 1200 گرم
زعفران نصف فنجان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
زیره 1 قاشق سوپ خوری
لپه 1 فنجان
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را سرخ کنید و برنج و لپه را با زیره، زعفران آب شده و گوشت چرخ کرده با کمی نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل مخلوط می کنیم و حسابی سرخ می کنیم.
شکمبه برش زده را هم به صورت مستطیلی باز می کنیم و از مواد داخل آن گذاشته و به صورت بقچه بسته بندی می کنیم و با نخ تمیز دور آن را می پیچیم.
با سوزن چند سرواخ می زنیم تا هنگام پختن باد نکند.
داخل قابلمه آب میریزیم تا روی شکمبه های پر شده را بگیرند و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت می گذاریم بپزند .
آب آن که کامل جذب شد، سپس ارام نخ را می بریم و غذا را در ظرف می چینیم.