“آش بادمجان”، غذایی بینظیر که هوش از سرتان می برد!

آش بادمجان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن حتما باید از گوشت استفاده شود.

“آش بادمجان”، غذایی بینظیر که هوش از سرتان می برد!
کد خبر : ۲۱۴۴۰۸
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، آش بادمجان غذایی بسیار لذیذ است که شما با یک بار درست کردن عاشقش می شوید و جز غذاهای پرطرفدارتان می شود.

مواد لازم

پیاز ۳ عدد

سیر ۴ حبه

نخود ۱۰۰ گرم

کشک ۲۰۰ گرم

بادمجان ۱ کیلوگرم

لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم

بلغور گندم ۲۵۰ گرم

لوبیا سفید ۱۰۰ گرم

گوشت سردست ۴۰۰ گرم

نعناع خشک ۲ ق غذا خوری

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز پخت:

نخود و لوبیا سفید و لوبیا قرمز را جدا جدا می پزیم و کنار می گذاریم.

پیاز داغ درست می کنیم و گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

۲ لیوان آب روی گوشت می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا خوب مغز پخت شود.

بلغور را نیز در قابلمه ای بزرگ می ریزیم و ۸ لیوان آب روی آن می ریزیم و صبر می کنیم تا با حرارت کم بپزد.

در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود .

سپس بادمجان ها را در تابه می چینیم تا سرخ شوند.

به صورت مربع های کوچک برش می دهیم و کنار می گذاریم.

گوشت پخته شده را هم ریش ریش می کنیم.

بلغورهای پخته شده و حبوبات و گوشت و بادمجان ها را با هم مخلوط می کنیم.

حرارت را ملایم می کنیم تا آش خوب بپزد و اصطلاحا جا بیافتد.

زمانی که آش را هم زدیم و دیدیم کشدار شده است ابتدا ۱۰۰ گرم از کشک را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم تا بخورد کل محتوای آش برود.

آش که به طور کامل آماده شده آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و با پیاز داغ کنار گذاشته شده و نعنا داغ یا سیر داغ تزئین می کنیم .

۰
ارسال نظر