کباب زردک، غذایی لذیذ و متفاوت از شهر اصفهان

کباب زردک یا کباب مشتی یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن برمی گردد به شهر اصفهان و به راحتی می توانید از خوردنش لذت ببرید.

کباب زردک، غذایی لذیذ و متفاوت از شهر اصفهان
کد خبر : ۲۱۳۰۵۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کباب زردک یک غذای بسیار متفاوت است که اصالت اصفهانی دارد و می توانید با طبخ آن از مهمانانتان پذیرایی کنید.

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد متوسط

شیره انگور ۳ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز ۵ قاشق غذاخوری

زردک ۲ عدد

آرد نخودچی به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده و آبش را می گیریم بعد با گوشت مخلوط می کنیم.

زردک رنده شده را به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

اگر مایه کباب آبکی و شل بود باید کمی آرد نخودچی اضافه کنیم تا منسجم شود.

در یک ماهیتابه روغن را داغ می کنیم و بعد از مایه کباب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.

پس از اینکه تمام مایه کباب را سرخ کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و سرکه را به همراه شیره و نصف لیوان آب به تابه اضافه می کنیم.

وقتی سس درست شد کباب های سرخ شده را درون تابه سس می چینیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت بپزند .

۰
ارسال نظر