“آش کلم برگ تبریزی”، عصرانه ای بی رقیب برای روزهای دلانگیز پاییزی
آش کلم برگ تبریزی یک آش بسیار متنوع و لذیذ است که اصالت ان برمی گردد به شهر زیبای تبریز و طعمی بینظیر دارد.
به گزارش وقت صبح ، آش کلم برگ به روش های مختلفی در شهرهای ایران تهیه می شود، اما رسپی آش کلم برگ تبریزی بسیار خاص و متفاوت است.
این اش در بین تبریزی ها از محبوبیت زیادی برخوردار است.
مواد لازم برای تهیه آش کلم برگ:
بلغور گندم ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
کلم برگ سفید ۱ عدد
سبزی آش ۵۰۰ گرم
هویج ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
کشک و نعنا داغ و پیاز داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز داغ پر زردچوبه درست می کنیم و حبوبات را به همراه بلغور را اضافه کنید و چند لیوان آب روی آنها بریزید و اجازه دهید تا حبوبات پخته و نرم شود.
بعد از گذشت یک ساعت برنج را اضافه می کنیم.
چند دقیقه بعد کلم برگ خرد شده و هویج نگینی را نیز اضافه کنید و اجازه می دهیم آش جا بیفتد.
بعد از گشذت یک ساعت سبزی را اضافه می کنیم.
در آخر اجازه می دهیم اش کاملا بپزد و به لعاب بیفتد.
نمک غذا را در آخر اضافه می کنیم و کشک را هم با اش هم میزنیم و بعد از 10 دقیقه اش شما آماده است.