“کوفته برنجی”، غذایی لذیذ برای تنوع بخشی به میز مجالس و مهمانی ها
کوفته برنجی نرم یک غذای فوق العاده لذیذ است که طرز تهیه آسانی دارد.
به گزارش وقت صبح ، کوفته برنجی کره ای یک غذای ساده و بسیار لذیذ است که به چند روش تهیه می شود و می تواند برای مهمانی های عصرانه وعده مناسبی باشد.
مواد لازم:
برنج هندی ۴ فنجان
بادام هندی ۲۵ گرم
نارگیل مکعبی خرد شده به مقدار لازم
پودر هل تعدادی
شیره قند ۴ فنجان
آب ۴ فنجان
طرز تهیه :
برنج را از شب پیش خیس کنیدصبح، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید.
سپس آن را آسیا کنید ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید، بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده، نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.
وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید.
سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم میشود، سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود .
بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.