“پلو قارچ با گوشت”، غذایی مقوی و لذیذ که مشتری دائمی اش می شوید!
پلو قارچ با گوشت یک غذای بسیار لذیذ است که در عین خوشمزگی بخاطر استفاده از قارچ بسیار مقوی هم است.
به گزارش وقت صبح ، پلو قارچ با گوشت بسیار خوشمزه است اما اگر شما جز دسته افرادی هستید که از گوشت قرمز استفاده نمی کنید می توانید این غذا را بدون گوشت یا با گوشت مرغ درست کنید.
مواد لازم:
قارچ نیم کیلو
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز یک عدد
کره ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
ادویه پلویی به مقدار دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
قارچ را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه داخل تابه که کره ریخته ایم می ریزیم و تا زمانی که عطر خوشایندی از گوشت بلند شود و رنگ گوشت تغییر کند آن را تفت دهید.
رب را می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود.
بعد پیاز داغ و ادویه پلویی را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
در ظرف دیگری قارچ را تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و در نهایت ۱ قاشق روغن و کمی نمک بیفزایید و آن را کمی در روغن سرخ کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
برنج را آبکش می کنیم و یک لایه برنج سفید یک لایه از سس گوشتی و یک لایه از قارچ تفت خورده را می ریزیم و این کار را تا اتمام مواد انجام می دهیم و بعد از دم کشیدن پلو غذای شما آماده سرو است.