طرز تهیه موچی خوراکی خوشمزه ژاپنی ها کره ای ها!

موچی خوراکی پرطرفدار کشورهای  ژاپن و کره است که به صورت دسر هم درست می‌شود.

طرز تهیه موچی خوراکی خوشمزه ژاپنی ها کره ای ها!
کد خبر : ۲۰۲۵۴۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - موچی نوعی کیک برنجی است که با آرد گندم و غلات هم می توان آن را درست کرد. این دیگر بستگی به سلیقه شما دارد.

نوع اصلی موچی با نوعی برنج دانه کوتاه مخصوص تهیه می‌شود.

برای درست کردن این خوراکی، برنج را کوبیده سپس می‌پزند و خمیر می‌کنند.

موچی انرژی‌ بالایی دارد و به همین دلیل بین سامورایی‌ها هم محبوب بوده است.

اندازه کوچک و در عین حال مقوی بودن، آن را به غذایی مناسب تبدیل کرد.

مواد لازم :

آرد برنج ۲۰۰ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

نشاسته ذرت ۱/۲ لیوان دسته دار

آب ۱۸۰ میلی لیتر

ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کنید تا به حالت خمیری دربیاید،خمیر را به روش مخصوص بپزید سپس خمیر را باز کنید و قالب بزنید،در آخر داخل خمیر موچی را با مواد دلخواه خودتان پر کنید.

مراحل طرز تهیه موچی

برای تهیه موچی آرد برنج را دو بار الک کنید،بعد آرد و شکر را با آب درون کاسه‌ با هم مخلوط کرده مواد را با دست ورز بدهید تا خمیر یکدست و صاف شود.

یک قابلمه با سایز متوسط انتخاب کنید و تا نصف آن آب بریزید و روی شعله بگذارید و اجازه بدهید تا آب بجوشد،یک صافی در آن قرار دهید. خمیری که قبلا درست کردید،داخل ظرف پیرکس قرار دهید و ظرف را داخل صافی یا آبکش بگذارید.

حالا وقت دمکنی‌ست!

روی قابلمه دمکنی بگذارید،شعله متوسط باشد،تا در ۱۵ دقیقه خمیر با بخار آب بپزد. سپس شعله را خاموش کنید و خمیر را از ظرف خارج کنید.

دوباره خمیر را ورز بدهید تا حالت سفت و ژلاتینی بگیرد.

در این مرحله روی سطح کار را نشاسته ذرت بریزید و خمیر را روی آن ورز بدهید سپس با وردنه باز کنید،تا کاملا نازک شود.

سینی فر را چرب کنید یا کف سینی کاغذ روغنی بیندازید. خمیر نازک پهن شده را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. ۱۵ دقیقه کافی است.

برش موچی

سپس آن‌ را با کاتر گرد برش بزنید. خمیرها را بتکانید تا نشاسته ذرت از روی آن‌ها بریزد،خمیرها را کف دستتان بگذارید و داخل آن را با موادی که دلخواهتان است مثل بستنی،میوه،شکلات و … پر کنید.

در این مرحله،خمیرها را به شکل گلوله‌ای بپیچید و فرم دهید. سپس آن‌ها را کنار هم یک ظرف بگذارید. روی خمیرها را سلفون بکشید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

بخش آشپزی

منبع: نارمیلا

۱
ارسال نظر