“کته سبزی با مرغ”، غذایی آسان با عطری بینظیر
کته سبزی پلو با مرغ غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید از آن در مهمانی هایتان هم استفاده ببرید.
به گزارش وقت صبح ؛ سبزی هایی که برای پخت سبزی پلو کته با مرغ استفاده می شود، شامل جعفری، گشنیز، شوید، مقدار کمی شنبلیله، چند حبه سیر و در صورت تمایل تره می باشد.
مواد لازم :
مرغ 5 تکه
برنج 3 پیمانه
روغن به مقدار لازم
سبزی پلویی(خرد شده) 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب 1/5قاشق غذاخوری
فلفل و نمک و زردچوبه به مقدار لازم
کره به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
داخل قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را میریزیم، بعد از کمی تفت دادن ، پیاز خرد شده را اضافه کرده و نمک، فلفل و زردچوبه و آب را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم بپزد.
سبزی را با برنجی که از قبل با نمک خیس شده ترکیب می کنیم و با مقدار کمی آب روی شعله با حرارت متوسط قرار میدهیم.
بعد از اینکه آب برنج کشیده شد به آن به مقدار کمی روغن اضافه کرده و دم کنی روی آن قرار داده و روی حرارت کم قرار می دهیم تا دم بکشد.
کمی قبل از برداشتن غذا از روی گاز، کره را روی برنج قرار داده و 2 دقیقه بعد، سبزی پلو را از روی حرارت بردارید.
وقتی مقداری از آب مرغ کم شد، رب را اضافه کرده و روی حرارت کم قرار می دهیم .
تا زمانی که آب مرغ به صورت سس در آمد آن را از روی شعله بر نمیداریم. وقتی به شکل سس شد آماده ی سرو در کنار سبزی پلو کته می باشد.
اگر میخواهید ته دیگ زیباتری داشته باشید، وقتی آب برنج کشیده شد.
در قابلمه ی دیگر مقداری روغن ریخته و نان یا سیب زمینی های ورقه شده به قطر 5 میلیمتر را کف قابلمه قرار دهید.
سپس سبزی پلو را روی آن بریزید.
برای پخت سبزی پلو کته با مرغ میتوانید مرغ را فقط با آب و نمک و کمی فلفل سیاه پخته و تکه های مرغ پخته شده را بعد از کشیده شدن آب سبزی پلو به پلو اضافه کرده و سپس دم بگذارید.