“املت اسفناج”، صبحانه عالی و مقوی در عین سادگی
املت اسفناج یک غذای فوق العاده مغذی و خوشمزه است که برای صبحانه مفید می باشد.
به گزارش و قت صبح ، املت اسفناج بسیار لذیذ است و بخاطر استفاده از اسفناج این غذا دارای آهن بسیاری است و برای کسیانی که کم خونی دارند بسیار مفید است.
مواد لازم:
اسفناج نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد
نمک فلفل زردچوبه مقدار کافی
پنیر پیتزا مقدار کافی
قارچ 100 گرم
روغن مایع مقدار کافی
طرز تهیه:
3 عدد تخم مرغ را شکسته و انها را در صورت سالم بودن همراه با نمک و فلفل و زردچوبه داخل یک ظرف می ریزیم و هم می زنیم.
تابه را روی گاز گذاشته و وقتی روغن داغ شد تخم مرغهای همزده مرحله قبل را داخل تابه می ریزیم .
منتظر می شویم تا با حرارت ملایم گاز تخم مرغها نیم بند شوند.
اسفناجها را شسته و ابکش می کنیم و سپس انها را با چاقو به صورت درشت خرد می کنیم.
سپس انها را داخل یک تابه بدون روغن می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و اسفناجها را در تابه تفت می دهیم تا آب ان کشیده شود.
سپس داخل تابه روغن مایع می ریزیم و اسفناجها را در تابه تفت می دهیم و به ان نمک و فلفل می زنیم.
قارچها را شسته و انها را به صورت ورقه ای و یا نگینی خرد می کنیم و داخل یک تابه با روغن و یا کره تفت می دهیم تا اب ان کاملا کشیده شود.
وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط اسفناج و قارچ را یک سمت تخم مرغ می ریزیم .
روی ان کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم .سپس تخم مرغ را از قسمت بودن مواد و خالی تا می کنیم تا روی قسمت مواد دار را بپوشاند.
سپس در تابه را می بنیدیم و منتظر می شویم با حرارت ملایم تخم مرغ ما بپزد و آماده شود.