“پلو مخلوط قیسی”؛ غذایی لذیذ و مجلسی با طعمی به یادماندنی
پلو مخلوط قیسی غذایی بسیار لذیذ است که می توان از آن به عنوان یک پلو مخلوط خوشمزه یاد کرد.
به گزارش وقت صبح ، پلو مخلوط قیسی غذایی است که بخاطر شیرین بودن آن به طبع همه خوش نمی اید و تنها برای کسانی مناسب است که طعم غذاهای ملس و شیرین را دوست دارند.
مواد لازم:
رشته پلویی ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
قیسی ۱۰۰ گرم
برگه زردآلو ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پیازداغ ۳ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه رشته:
برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
قیسی و برگه زرد آلو را به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید و سپس آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل، تفت دهید.
در انتها زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.
کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید.
این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.
برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی، دارچین و خلال پسته و در صورت دلخواه با فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.