“پلو مخلوط قیسی”؛ غذایی لذیذ و مجلسی با طعمی به یادماندنی

پلو مخلوط قیسی غذایی بسیار لذیذ است که می توان از آن به عنوان یک پلو مخلوط خوشمزه یاد کرد.

“پلو مخلوط قیسی”؛ غذایی لذیذ و مجلسی با طعمی به یادماندنی
کد خبر : ۱۹۲۰۵۸
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، پلو مخلوط قیسی غذایی است که بخاطر شیرین بودن آن به طبع همه خوش نمی اید و تنها برای کسانی مناسب است که طعم غذاهای ملس و شیرین را دوست دارند.

مواد لازم:

رشته پلویی ۱ پیمانه

برنج ۳ پیمانه

قیسی ۱۰۰ گرم

برگه زردآلو ۱۰۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

پیازداغ ۳ قاشق سوپ خوری

دارچین ۱ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه رشته:

برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.

قیسی و برگه زرد آلو را به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید و سپس آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل، تفت دهید.

در انتها زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.

کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید.

این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی، دارچین و خلال پسته و در صورت دلخواه با فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.

۰
ارسال نظر