“کنگرپلو با مرغ”، غذایی لذیذ و مقوی با طعمی به یادماندنی

کنگر‌ پلو با مرغ یکی از انواع پلو ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید با مرغ با گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای آن را تهیه کنید.

“کنگرپلو با مرغ”، غذایی لذیذ و مقوی با طعمی به یادماندنی
کد خبر : ۱۹۰۶۸۸
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، شما می توانید کنگر‌ پلو با مرغ را به صورت گیاهی نیز تهیه کنید. اصالت این غذای برای شیراز و یاسوج است و به روش های متفاوتی پخته می شود اما با مرغ بسیار مجلسی تر می باشد.

مواد لازم:

سینه یا ران مرغ ۲ تکه

برنج ۳ پیمانه

کنگر پاک شده ۳۰۰ گرم

شوید تازه یا خشک ۱/۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد

رب گوجه ۱ ق غذا خوری

زعفران به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید و داخل یک تابه کمی کره و روغن انداخته و‌ خوب هر دو طرف مرغ را سرخ کنید.

مرغ ها را از تابه خارج کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه با کمی زردچوبه تفت تا سبک شود.

رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و در ادامه مرغ های سرخ شده را داخل تابه یا قابلمه قرار دهید.

روی آن آبجوش بریزید و درب آن را قرار دهید تا مرغ پخته و سس غلیظ شود.

شوید را پاک کنید و بشورید و بعد از خشک شدن به اندازه دلخواه خرد کنید.

کنگر را پاک کنید و کمی داخل تابه تفت دهید تا سبک شود.

وقتی برنج به مرحله آبکش شدن رسید کنگر و سبزی را اضافه کنید و پلو را آبکش کنید.

کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و کنگر پلو را دم بگذارید.

در انتها با مرغ و سس غلیظ شده سرو کنید.

۰
ارسال نظر