“کنگرپلو با مرغ”، غذایی لذیذ و مقوی با طعمی به یادماندنی
کنگر پلو با مرغ یکی از انواع پلو ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید با مرغ با گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای آن را تهیه کنید.
به گزارش وقت صبح ، شما می توانید کنگر پلو با مرغ را به صورت گیاهی نیز تهیه کنید. اصالت این غذای برای شیراز و یاسوج است و به روش های متفاوتی پخته می شود اما با مرغ بسیار مجلسی تر می باشد.
مواد لازم:
سینه یا ران مرغ ۲ تکه
برنج ۳ پیمانه
کنگر پاک شده ۳۰۰ گرم
شوید تازه یا خشک ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید و داخل یک تابه کمی کره و روغن انداخته و خوب هر دو طرف مرغ را سرخ کنید.
مرغ ها را از تابه خارج کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه با کمی زردچوبه تفت تا سبک شود.
رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و در ادامه مرغ های سرخ شده را داخل تابه یا قابلمه قرار دهید.
روی آن آبجوش بریزید و درب آن را قرار دهید تا مرغ پخته و سس غلیظ شود.
شوید را پاک کنید و بشورید و بعد از خشک شدن به اندازه دلخواه خرد کنید.
کنگر را پاک کنید و کمی داخل تابه تفت دهید تا سبک شود.
وقتی برنج به مرحله آبکش شدن رسید کنگر و سبزی را اضافه کنید و پلو را آبکش کنید.
کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و کنگر پلو را دم بگذارید.
در انتها با مرغ و سس غلیظ شده سرو کنید.