“کباب تابه ای نارنج”، غذایی لذیذ و راحت مناسب برای روزهای پر مشغله
کباب تابه ای مرغ طعمی شبیه به جوجه کباب دارد و می توانید با پختن آن از طعمی خاص و خوشمزه لذت ببرید.
به گزارش وقت صبح ، کباب تابه ای مرغ یک غذای خوشمزه و پر طرفدار است که به راحتی در منزل می توانید برای مهمانی ها آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۲۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
نارنج 3 عدد
طرز تهیه:
پیاز و سیر پوست می گیریم و کنار می گذاریم و همراه سینه مرغ داخل میکسر می ریزیم.
بعد از این که مرغ کاملا با پیاز و سیر له شد داخل ظرفی می ریزیم و کره را به همراه زعفران به آن می افزاییم.
در این مرحله نمک مایه گوشتی را هم اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم و یک ساعت مواد را داخل پخچال می گذاریم.
کف تابه را با کره چرب می کنیم و مایع کباب مرغ را کف آن پخش و یکدست می کنیم و روی آن زعفران دم کشیده را با براش می کشیم و با کفگیر چوبی خط های کباب را می اندازیم و با شعله کم هر طرف کباب را ده دقیقه سرخ می کنیم.
در آخر بعد از سرخ شدن دو طرف کباب روی کباب ها را آب نارنج می ریزیم و زیر شعله را کم می کنیم تا آب نارنج ها به خورد کباب مرغ برود و طعمی لذیذ و ترش پیدا کند.