“املت تن ماهی”، وعده ای ساده و لذیذ برای صبحانه
املت تن ماهی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود.
به گزارش وقت صبح ، املت تن ماهی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه است که می توانید آن را در زمان کوتاهی برای وعده صبحانه درست کنید.
مواد لازم :
تن ماهی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه:
قوطی تن ماهی را در یک قابلمه کوچک قرار می دهیم، سپس یک پیمانه آب اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم تن ماهی به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا آب بیندازد. پس از اینکه قارچ آب انداخت چند دقیقه دیگر آنرا تفت می دهیم تا سرخ شود و آب موجود در تابه کشیده شود.
تن ماهی را از قوطی خارج می کنیم و روغن اضافی ان را دور می ریزیم، سپس تن ماهی را به تابه اضافه می کنیم و به همراه قارچ کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم.
مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن به تابه اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند و تخم مرغ به طور کامل بپزد، سپس املت را به همراه نان تازه سرو می کنیم.