“دلمه کدو سبز”، غذایی خوشمزه و لذیذ و بسیار مقوی

دلمه کدو سبز یک غذای بسیار خوشمزه است که درست کردنش چندان سخت نیست.

کد خبر : ۱۷۶۱۷۴
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، شما با چند عدد کدو سبز می توانید یک شام سبک و خوشمزه را تهیه کنید و این دلمه هم با نان هم با برنج قابل خوردن است.

مواد لازم:

کدو سبز ۶ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ق غذا خوری

سیر ۲ حبه

استاک گوشت یا مرغ ۱ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

برنج ۱ پیمانه

سبزی دلمه ۱/۴ پیمانه

سرکه به مقدار لازم

شکر به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

کدو ها را خوب بشورید و با پوست کن کمی پوست کدو ها را بتراشید.

بعد کدوها را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل کدو ها را خالی کنید.

برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید و تا نیم پز شود و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود و بعد در ادامه سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

به آن فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و بعد سبزی دلمه را نیز کمی با مواد تفت دهید و برنج و ۱ ق غذا خوری رب را اضافه کنید.

سپس مواد دلمه را از روی حرارت بردارید.

تمام کدو ها را با مواد میانی پر کنید و سر آن ها را صاف کنید و روی هر دلمه یک عدد از گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید.

داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و ۱ ق غذا خوری از رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

استاک مورد نظر را با آب مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید و کمی صبر کنید تا به جوش بیاد.

وقتی به جوش آمد دلمه کدو سبز را به آرامی داخل سس قرار دهید و بگذارید به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم پخته شود.

در نیم ساعت انتهایی سرکه و شکر را با هم ترکیب کنید و داخل سس بریزید.

بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند وقتی سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

۰
ارسال نظر