آش اسفناج و عدس؛ مزه ای هیجان انگیز در دنیای افطاری ها

کم کم به اواسط ماه مبارک رمضان نزدیک می شویم و هر چه بیشتر از زمان روزه داری می گذرد بدن با بی آبی بیشتر روبرو می شود و ما بایستی از غذاهایی استفاده کینم که سبک و مقوی و رقیق باشد. آش اسفناج یک پیشنهاد هیجان انگیز برای این روزهاست.

آش اسفناج و عدس؛ مزه ای هیجان انگیز در دنیای افطاری ها
کد خبر : ۱۷۲۱۹
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - آش اسفناج و عدس از جمله غذاهایی است که به علت دارا بودن عدس و اسفناج از تامین آهن بسیار بالایی برخوردار است و نیرو و انرژی بسیار خوبی را برای وعده افطار شما فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: حلوای گردو خرمایی؛ بمب انرژی برای روزه داران

مواد لازم برای تهیه آش اسفناج و عدس( برای چهار نفر)

  1. یک کیلو اسفناج
  2. دو پیمانه عدس
  3. یک عدد پیاز بزرگ
  4. دو پیمانه جو پرک
  5. یک دوم پیمانه برنج
  6. نمک و فلفل و زردوبه به میزان لازم
  7. سه حبه سیر
  8. نعنا داغ و کشک یا ماست به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را به صورت دلخواه خرد یا رنده می کنیم و بعد از سرخ کردن با زردچوبه کافی عدس را به آن اضافه می کنیم و به میزان لازم آب اضافه کرده و می گذاریم به صورت کامل بپزد.

در مرحله بعد از پخت عدس اسفناج ها را به آن اضافه کرده و نیم ساعت وقت می دهیم تا کاملا پخته شود.

بعد از پخت اسفناج ها برنج و جوپرک را به واد اضافه می کنیم و شعله را به میزان لازم کم کرده تا به صورت کامل بپزد.

حالا 3 حبه سیر را رنده ریز کرده و به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم و نمک و فلفل غذا را اندازه می کنیم.

بعد از پخت کامل این غذا هنگام سرو از نعنا داغ و کشک (یا ماست چکیده) استفاده می کنیم.

نکات کلیدی:

  1. در پخت این آش هر ه اسفناج آن بیشتر باشد آش شما مزه بهتری خواهد داشت.
  2. اگر در هنگام سرو از کشک استفاده کنید قبل از مصرف حتما آن را به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
  3. سیر این اش حتما به صورت خام در داخل اش پخته می شود و نیاز به سرخ کردن آن نیست.
  4. در این آش می توانید از برنج اضافی پخته شده از قبل هم استفاده کنید؛ اما میزان آن باید 2 برابر برنج خام باشد.

خواننده عزیز: برای دیدن آموزش‌های جدید و دسترسی به تمام دستور پخت‌های خاص قبلی ما روی آشپزی کلیک کنید و در مرورگر خود (کروم یا فایرفاکس) روی عکس ستاره کنار آدرس سایت کلیک کنید.

۰
ارسال نظر