“خورشت قارچ”، غذایی فوق العاده آسان با طعمی بینظیر
خورشت قارچ یکی از خورشت های مغذی و پر طرفدار می باشد که آن را با گوشت، مرغ و با چاشنی های مختلف تهیه می کنند.
به گزارش وقت صبح ، قارچ یک منبع غذایی بسیار عالی است که به این خورشت قارچ طعم بی نظیری می دهد و می توانید با درست کردن آن از یک غذای لذیذ بهره مند شوید.
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 100 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 6 عدد
زعفران دم شده 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور پخت خورشت قارچ
قارچ ها ر ا می شوییم و روی حوله ای تمیز قرار می دهیم تا خشک شود اگر سایز قارچ ها درشت بود به صورت ورقه ای قارچ ها را برش دهید.
ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی برش می دهیم، حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و کمی داخل آن روغن بریزید و پیاز ها را داخل روغن خوب تفت دهید تا طلایی شوند.
گوشت چرخ شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز داغ می افزاییم و خوب تفت می دهیم. حالا نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت می افزاییم و کمی دیگر تفت می دهیم.
رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده خوب تفت می دهیم، رنگ آن که آزاد شد 1 لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم تا گوشت خوب پخته و جا افتاده شود.
حالا تابه ای را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب گرم شود، کمی روغن داخل آن ریخته و قارچ ها را با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ می کنیم تا آب نیندازد و تیره نشود.
حالا قارچ را به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد و در نهایت نمک و زعفران خورش را اندازه کنید و در ظرف زیبایی سرو و نوش جان کنید.