“سوپ شلغم”؛ وعده ای مقوی برای روزهای سرد
سوپ شلغم غذا و پیش غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که در این روزهای کرونایی بهترین وعده به حساب می آید.
به گزارش وقت صبح ، سوپ شلغم انواع مختلفی دارد و شما می توانید بنا به ذائقه خودتان مواد آن را کم و زیاد کنید و طعم های جدیدی را از آن درست کنید.
مواد لازم سوپ شلغم:
شلغم: ۲۵۰ گرم
آب مرغ:۲ لیوان
هویج:۳ عدد
کرفس:۱۰۰ گرم
جو پرک:۱/۳ لیوان
جعفری:۱ مشت
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ شلغم:
برای تهیه این سوپ میتوانید از آب مرغ یا در صورت نداشتن آب مرغ از قرص طعم دهنده مرغ یا گوشت استفاده کنید.
دو لیوان آب مرغ و دو لیوان آب رو داخل قابلمه بریزید.
حالا جوپرک رو هم به مواد اضافه کنید.
بلافاصله کرفس خام خورد شده رو هم اضافه کنید و سریعا بعد از اون هویج پوست کنده و خورد شده رو اضافه میکنیم.
حالا در قابلمه رو نیم لا میذاریم و اجازه میدیم تا هویج و کرفس بپزن و جو پرک هم لعاب بیاندازد.
وقتی هویج و کرفس پختن شلغم هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو هم اضافه میکنیم.
برای اینکه شلغم سریع تر از هویج و کرفس میپزه دیرتر به سوپ اضافه اش کردیم چون در صورتی که با هم داخل سوپ میریختیم شلغم له میشد.
در این مرحله در صورتی که آب مرغ نداشتین و در ابتدا تنها از آب استفاده کرده بودین قرص های طعم دهنده رو اضافه کنین.
وقتی شلغم هم پخت سوپ رو تست کنید در صورتی که به نمک و فلفل احتیاج داشت اضافه کنین و بعد جعفری خورد شده رو هم داخل سوپ بریزید.
بعد از ۱۰ دقیقه دیگه سوپ آماده است از اونجایی که این سوپ برای سرماخوردگی خیلی مفیده بهتره خیلی غلیظ نباشه و حالت رقیق داشته باشه تا بتونین راحت میل کنید.