“متبل شاد”؛ غذای ساده لبنانی مطابق با ذائقه ایرانی
در میان پیشغذاهای محبوب، پیشغذا متبل شاد حاوی موادی است که ترکیبی فوق العاده را میسازد.
وقت صبح - متبل شاد غذایی لبنانی میباشد که از جمله مزه های لذیذی است که با بادمجان و ارده درست میشود.
اگر تا به حال امتحانش نکرده اید، حتما باید مزه آن را بچشید!
مواد لازم برای متبل شاد
• 4 عدد بادمجان
• 2 حبه سیر
• آب تازه 1 عدد لیمو
• 1 قاشق غذاخوری رب انار
• 3 قاشق غذاخوری ارده
• نمک به مقدار لازم
• دانه های انار
طرز تهیه متبل شاد
با کمک چاقویی نوک تیز روی بادمجان ها سوراخ ایجاد کنید. روی سینی فر قرار دهید و اجازه دهید دو طرف آن کبابی شود.
سپس بادمجان ها را در آب سرد فرو کنید. بعد از 15 ثانیه آن را بیرون آورده و پوست بادمجان ها را بکنید. سپس آنها را از طول برش دهید.
بادمجان ها را با چنگال له کنید. سیر له شده، ارده، آبلیمو و رب انار را به آن اضافه کنید. نمک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد را در بشقاب سرو دلخواه ریخته و روی آن مقداری روغن زیتون داغ بریزید.
دانه های انار را نیز برای تزیین روی غذایتان بپاشید و سرو کنید. نوش جان!
ترجمه: وقت صبح