“سالاد سیب زمینی ایتالیایی”، پیش غذایی لذیذ و منحصر به فرد

سالاد سیب زمینی ایتالیایی را می توانید به عنوان غذای اصلی هم استفاده کنید.

“سالاد سیب زمینی ایتالیایی”، پیش غذایی لذیذ و منحصر به فرد
کد خبر : ۱۵۲۶۳۰
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، سالاد سیب زمینی ایتالیایی طعمی بسیار خاص و متفاوت دارد و می تواند زینت بخش میزهای مهمانی ها با طعم و رنگی عالی باشد.

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط آبپز 4 عدد

مغز کرفس 100 گرم

پیاز کوچک 1 عدد

زیتون بدون هسته 100 گرم

گوجه فرنگی ریز 150 گرم

خیار قلمی 2 عدد

ژامبون یا مرغ پخته 200 گرم

روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری

سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری

نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر 1 قاشق غذاخوری

جعفری خورد شده 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب‌زمینی آبپز را پس از سرد شدن پوست کنده و نگینی خرد کنید.

در یک کاسه بزرگ سیب‌زمینی، کرفس خرد شده، خیار نگینی شده، گوجه فرنگی، زیتون، پیاز (که به صورت حلقه های نازک بریده اید) ، مرغ پخته و یا ژامبون را مخلوط کرده و هم بزنید.

روغن زیتون و سرکه و پودر سیر را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و به همراه نعنا خشک و جعفری روی مواد ریخته ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها مخلوط شود.

۰
ارسال نظر