“کوزالاک مانتی”، غذای لذیذ و پرطرفدار ترکیه ای

کوزالاک مانتی یک از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه است که طعمی بسیار خاص و متفاوت دارد.

“کوزالاک مانتی”، غذای لذیذ و پرطرفدار ترکیه ای
کد خبر : ۱۵۱۸۶۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کوزالاک مانتی را می توان به راحتی برای انواع مراسم ها، مهمانی ها، دورهمی ها و غیره به عنوان یک پیش غذا ساده و راحت در نظر گرفت.

مواد لازم:

خمیر یوفکا ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پیاز کوچک ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه:

خمیر یوفکا را روی سطح کارتان پهن کنید بعد به ۸ قسمت مساوی شبیه برش های پیتزا تقسیم کنید و با چاقو برش بزنید.

سپس هر برش را به ۳ قسمت مساوی با چاقو برش بزنید. به کمک یک نی از قسمت ضخیم خمیر شروع به رول کردن کنید. انتها کار را با آب بچسبانید تا زمان سرخ کردن باز نشود.

پس از این که همه خمیر ها را رول کردید داخل یک قابلمه یا تابه به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید گرم شود. بعد خمیرهای رول شده را داخل روغن بیاندازید تا سرخ شوند.

پیاز ها را کمی تفت دهید تا سبک شوند.

گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها کمی عوض شود. سپس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و ادویه اضافه کنید و با هم تفت دهید.

مانتی ها را داخل ظرف سروتان هر طور که دوست دارید بچینید مخلوط گوشت چرخ کرده ها را وسط مانتی ها بریزید.

۰
ارسال نظر