“قیمه شترمرغ”، تجریه ای خاص و متفاوت از خورشت قیمه
قیمه شترمرغ غذایی بسیار لذیذ است که بخاطر استفاده از گوشت شترمرغ طعم این قیمه کمی با قیمه گوشت قرمز متفاوت است.
به گزارش وقت صبح ، قیمه شترمرغ یک خورشت بسیار خوش عطر و خوش مزه است که می توانید برای یک بار هم که شده آن را درست کنید از طعم جدید آن لذت ببرید.
مواد لازم:
گوشت شترمرغ 350 گرم
لپه یک پیمانه
لیمو عمانی بین 4 تا 5 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیب زمینی دو عدد
روش تهیه :
یک عدد پیاز را خرد نموده و با اندکی نمک و زردچوبه سرخ نمایید. زمانی که پیاز ها سبک شدند گوشت شترمرغ را به آن ها اضافه نمایید.
گوشت را به همراه پیاز نگینی کمی تفت دهید. در مرحله بعد می توانید لپه و رب گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه نموده و کمی تفت دهید.
پس از اینکه مواد به مدت 5 الی 10 دقیقه با یکدیگر تفت داده شدند می توانید به میزان 1 لیتر، آب اضافه نمایید.
پس از اضافه نمودن آب حرارت را کاهش داده و اجازه دهید تا مواد پخته شوند. آماده سازیخورش قیمه باگوشت شترمرغ به 2 الی 3 ساعت زمان نیاز دارد تا غلظت خورش به حد کافی رسد.
در نیم ساعت انتهایی روند پخت، لیمو عمانی و نمک و فلفل را به خورش قیمه اضافه نمایید.
در آخر سیب زمین های سرخ شده را هم روی خورشت می ریزیم و نوش جان کنید.