“کوکو بادمجان”، غذایی لذیذ و سبک برای وعده شام
کوکو بادمجان یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با خوردنش یک شام سبک را تجربه کنید.
به گزارش وقت صبح ، کوکو بادمجان غذایی لذیذ و خوش عطر و طعم است که با درست کردن آن می توانید یک غذای متفاوت را تجریه کنید که مهمان همیشگی منوی غذائیتان باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ تا ۵ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
سبزی معطر خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه:
بادمجان ها را به صورت درشت خرد می کنیم و یک ربع در آبنمک خیس کنید تا تلخی شان گرفته شود و بعد خشکشان کنید.
بادمجان ها را رنده می کنیم و پیاز و سیر را هم با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را می گیریم. در ادامه سیر و پیاز را هم به کاسه حاوی بادمجان می افزاییم.
در این مرحله تخم مرغ ها را می شکنیم و به همراه سبزی خشک معطر و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا مایه کوکو کاملا یکدست و منسجم شود.
در صورت نیاز آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا مایه کوکو حالت شل و آبکی نداشته باشد. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به تابه اضافه می کنیم و با پشت قاشق آنرا به صورت یکدست با قطر یکسان در تابه پخش می کنیم. حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم یک سمت کوکو سرخ شود.
کوکو را بر می گردانیم و طرف دیگرش را هم سرخ می کنیم و با مخلفات مورد نظر نوش جان کنید.