“ماکارونی بادمجان”، تجربه یک غذای متفاوت و لذیذ گیاهی

ماکارونی بادمجان غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می تواند برای گیاهخواران بسیار مناسب باشد.

“ماکارونی بادمجان”، تجربه یک غذای متفاوت و لذیذ گیاهی
کد خبر : ۱۴۷۳۵۶
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، ماکارونی بادمجان غذایی بسیار لذیذ است که می توانید آن را در مواقعی که مواد گوشتی در اختیار ندارید از درست کردن و مزه آن لذت ببرید.

مواد لازم:

350 گرم بادمجان

250 گرم ماکارونی رشته ای (کلفت یا نازک)

150 گرم گوجه فرنگی

ا عدد فلفل دلمه یا هر فلفل

چند عدد قارچ (دلخواه)

2 قاشق روغن ترجیحا زیتون

4 حبه سیر

1 دسته ریحون یا جعفری تازه

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

اقاشق پودر آویشن دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا ماکارونی ها را در آب جوشی که از قبل در آن نمک ریخته ایم می ریزیم و بعد ده دقیقه آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

در مرحله بعد بادمجان ها را مکعبی خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

روغن را در ماهیتابه ریخته و سیر رنده شده و فلفل دلمه خرد شده و قارچ های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و حسابی سرخ می کنیم.

بادمجان های سرخ شده را هم به همراه نمک و زردچوبه و آویشن به ظرف اضافه کرده و پوره گوجه را هم روی آنها می ریزیم و اجازه می دهیم سس ما به قوام مورد نظر برسد.

در آخر از این سس بر روی ماکارونی ها ریخته و آن را به مدت 20 دقیقه دم می کنیم.

در موقع سرو ماکارونی از ریحان یا جعفری خرد شده بر روی آن می پاشیم.

۰
ارسال نظر