“ماکارونی بادمجان”، تجربه یک غذای متفاوت و لذیذ گیاهی
ماکارونی بادمجان غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می تواند برای گیاهخواران بسیار مناسب باشد.
به گزارش وقت صبح ، ماکارونی بادمجان غذایی بسیار لذیذ است که می توانید آن را در مواقعی که مواد گوشتی در اختیار ندارید از درست کردن و مزه آن لذت ببرید.
مواد لازم:
350 گرم بادمجان
250 گرم ماکارونی رشته ای (کلفت یا نازک)
150 گرم گوجه فرنگی
ا عدد فلفل دلمه یا هر فلفل
چند عدد قارچ (دلخواه)
2 قاشق روغن ترجیحا زیتون
4 حبه سیر
1 دسته ریحون یا جعفری تازه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
اقاشق پودر آویشن دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا ماکارونی ها را در آب جوشی که از قبل در آن نمک ریخته ایم می ریزیم و بعد ده دقیقه آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
در مرحله بعد بادمجان ها را مکعبی خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
روغن را در ماهیتابه ریخته و سیر رنده شده و فلفل دلمه خرد شده و قارچ های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و حسابی سرخ می کنیم.
بادمجان های سرخ شده را هم به همراه نمک و زردچوبه و آویشن به ظرف اضافه کرده و پوره گوجه را هم روی آنها می ریزیم و اجازه می دهیم سس ما به قوام مورد نظر برسد.
در آخر از این سس بر روی ماکارونی ها ریخته و آن را به مدت 20 دقیقه دم می کنیم.
در موقع سرو ماکارونی از ریحان یا جعفری خرد شده بر روی آن می پاشیم.