“پاستا اسفناج با پنیر”، وعده ای بسیار لذیذ برای طرفداران فست فود

پاستا اسفناج و پنیر یکی از غذاهای خاص و خوشمزه ایتالیایی است که طعمی بسیار لذیذ برای هواداران فست فود دارد.

“پاستا اسفناج با پنیر”، وعده ای بسیار لذیذ برای طرفداران فست فود
کد خبر : ۱۴۷۰۵۹
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، پاستا اسفناج و پنیر یک وعده بسیار لذیذ و خوشمزه است که شما می توانید تمام مواد این پاستا را به دلخواه خودتون کم و زیاد کنید و مزه های متفاوتی را خلق کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

اسفناج ۲۰۰ گرم

شیر ۱٫۵ لیوان

پاستا ۱ بسته

خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۳ حبه

سینه مرغ ۲۰۰ گرم

سس خردل ۱ قاشق مرباخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

پاپریکا و پودر سیر به مقدار کافی

پودر پیاز و پودر تخم گشنیز به مقدار کافی

طرز تهیه:

سینه مرغ نواری خرد شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه روغن زیتون را به همراه سس خردل به کاسه اضافه می کنیم.

مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه، پودر پیاز و پودر تخم گشنیز اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا سینه مرغ به طعم دهنده ها آغشته شود.

سینه مرغ به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها به خورد آن بروند.

اسفناج را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس ۲ قاشق آب به قابلمه می افزاییم.

بعد از بخارپز شدن اسفناج آن را به همراه سیر، خامه، شیر و پنیر پارمسان درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا سس پوره شود.

یک قابلمه را پر آب کنید تا به جوش بیاید.

مرغ ها را به خوبی سرخ کنید.

پس از اینکه آب، جوش آمد پاستا را به قابلمه می افزاییم.

حالا اجازه می دهیم پاستا درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. زمانی که سینه مرغ کاملا پخته و سرخ شد، سس اسفناج را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم سینه های مرغ به مدت ۳ دقیقه درون سس بجوشند.

زمانی که پاستا پخت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا را آبکشی می کنیم. در ادامه پاستا را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس اجازه می دهیم پاستا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد.

پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا اسفناج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه برگ ریحان و مقداری پنیر پارمسان روی پاستا به عنوان تزیین ریخته و سرو می کنیم.

۰
ارسال نظر