“کوکو تره”، غذایی لذیذ و سبک مناسب برای وعده شام
کوکو تره غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به شهر تبریز بر می گردد.
به گزارش وقت صبح ، اگر شما هم از آن دسته افزادی هستید که به تنوع غذایی اهمیت بالایی می دهید می توانید این غذای لذیذ و خشومزه را هم در منوی غذایی تان قرار دهید.
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
تره ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
گردو ۲ عدد
زرشک و روغن سرخکردنی بهمقدار لازم
نمک و فلفل بهمقدار دلخواه
طرز تهیه:
تره ها را بعد از شستن و خشک کردن حسابی ریز خرد کنید.
زرشک ها را بشورید و در آبکش بریزید و گردوها را هم بعد از مغز کردن خرد کنید.
سیر را هم رنده ریز کنید و کنار بگذارید.
در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را با نمک و فلفل حسابی هم بزنید.
تره های خرد شده و گردو و زرشک را هم به مخلوط مایه کوکو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن سیر رنده شده دوباره هم بزنید تا مایه کوکو یک دست شود.
در ماهیتابه روغن را داغ کنید و از مایه کوکو در آن بریزید و پخش کنید.
بعد از نیم ساعت کوکو را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.