“کباب قلقلی با بادمجان”، غذای مورد علاقه سخت پسندان

کباب قلقلی با بادمجان یک غذای خوشمزه است که می تواند وعده مناسبی برای سخت پسندان باشد.

“کباب قلقلی با بادمجان”، غذای مورد علاقه سخت پسندان
کد خبر : ۱۴۲۸۰۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کباب قلقلی با بادمجان وعده ای بسیار لذیذ است که زمان زیادی برای درست کردن آن نیاز نیست و می توانید این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 400 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

بادمجان 4 عدد قلمی

گوجه فرنگی 5 عدد

رب گوچه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

فلفل دلمه نصف عدد

طرز تهیه:

پیاز را رنده ریز کنید و آب آن را کامل بگیرید و با گوشت چرخ کرده و ادویه ها و پودر زعفران خوب ورز دهید.

این مواد گوشتی را به صورت قلقلی درست کنید و به مدت یک ساعت در یخچال اجازه دهید تا استراحت کند.

بادمجان ها را در این مرحله حلقه ای خرد کنید و بعد از گرفتن تلخی آن در روغن فراوان سرخ کنید.

برای تهیه سس پیاز را رنده ریز و کمی تفت دهید تا سبک شود. فلفل دلمه خرد شده نیز اضافه کنید و بعد گوجه فرنگی ها را بشورید پوره کنید یا رنده ریز بزنید و تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

گوشت قلقلی ها را در کمی روغن سرخ کنید.

بعد در سیخ های چوبی یک گوشت قلقلی یک بادمجان و دوباره یک گوشت قلقلی و یک بادمجان به همین ترتیب قرار دهید.

حالا سیخ ها را در سسی که تهیه کرده بودیم قرار دهید و با شعله کم نیم ساعت بپزید.

۰
ارسال نظر