“کباب قلقلی با بادمجان”، غذای مورد علاقه سخت پسندان
کباب قلقلی با بادمجان یک غذای خوشمزه است که می تواند وعده مناسبی برای سخت پسندان باشد.
به گزارش وقت صبح ، کباب قلقلی با بادمجان وعده ای بسیار لذیذ است که زمان زیادی برای درست کردن آن نیاز نیست و می توانید این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
بادمجان 4 عدد قلمی
گوجه فرنگی 5 عدد
رب گوچه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
فلفل دلمه نصف عدد
طرز تهیه:
پیاز را رنده ریز کنید و آب آن را کامل بگیرید و با گوشت چرخ کرده و ادویه ها و پودر زعفران خوب ورز دهید.
این مواد گوشتی را به صورت قلقلی درست کنید و به مدت یک ساعت در یخچال اجازه دهید تا استراحت کند.
بادمجان ها را در این مرحله حلقه ای خرد کنید و بعد از گرفتن تلخی آن در روغن فراوان سرخ کنید.
برای تهیه سس پیاز را رنده ریز و کمی تفت دهید تا سبک شود. فلفل دلمه خرد شده نیز اضافه کنید و بعد گوجه فرنگی ها را بشورید پوره کنید یا رنده ریز بزنید و تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
گوشت قلقلی ها را در کمی روغن سرخ کنید.
بعد در سیخ های چوبی یک گوشت قلقلی یک بادمجان و دوباره یک گوشت قلقلی و یک بادمجان به همین ترتیب قرار دهید.
حالا سیخ ها را در سسی که تهیه کرده بودیم قرار دهید و با شعله کم نیم ساعت بپزید.