“خورش به”، غذایی لذیذ و خوش عطر پاییز و زمستانی
خورش به یک خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است.
به گزارش وقت صبح ، خورش به یک غذای بسیار لذیذ است که می توانید در فصل پاییز و زمستان آن را درست کنید و در مهمانی ها و مجالس خود در میز پذیرایی تان بهره ببرید.
مواد لازم :
گوشت بدون استخوان : نیم کیلو
به : ۱ کیلوگرم
پیاز بزرگ: یک عدد
روغن به مقدار لازم
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو : نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب : دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را با پیاز سرخ می نماییم. در ادامه به گوشت آب اضافه کرده و می گذاریم 2 ساعت به صورت کامل بپزد.
به ها را خلالی خرد کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.