“حلیم بادمجان شیرازی”، غذایی که با یک بار امتحان مشتری آن می شوید!
حلیم بادمجان شیرازی غذایی خوشمره و لذیذ است که در پخت آن از عدس یا لوبیا سفید استفاده می کنند.
به گزارش وقت صبح ، حلیم بادمجان شیرازی یک حلیم بسیار لذیذ و کشدار است که برای خوشمزه تر شدن این غذا گوشت آن را حتما باید بکویبد و از ریش ریش کردن گوشت پرهیز کنید.
مواد لازم:
بادمجان قلمی 4 عدد
گوشت گردن 200 گرم
عدس نیم پیمانه
برنج نیم دانه نیم پیمانه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
آب گوشت نیم لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور تهیه:
برنج را به حالت کته می پزیم تا نرم شود.
عدس را با ۲ پیمانه آب پخته و نرم شده و آب آن تمام شود.
بادمجانها را سرخ کرده و کنار بگذارید.
گوشت را همراه با یک پیاز ، زردچوبه و ادویه به آب جوش اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد. پس از اینکه گوشت نیم پز شد، نمک را به آن اضافه کنید.
پس از اینکه گوشت کاملا پخت، گوشت را می کوبیم، آب گوشت را صاف کنید و کنار بگذارید.
۲ الی ۳ قاشق روغن در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
برنج پخته را به روغن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا روغن به خورد برنج رود.
عدس پخته و گردوی خرد شده ئ بادمجانهای سرخ شده و گوشت کوبیده شده را به تابه اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
نیم لیتر آب گوشت را در تابه ریخته و هم بزنید و بگذارید حلیم با شعله کم جا بیفتد.
با استفاده از گوشت کوب، مواد را بکوبید تا یکدست شوند و نوش جان کنید.