“آش ماست”، غذایی لذیذ برای روزهای سرد زمستان

آش ماست یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید آن را در روزهای سرد زمستان درست کنید.

“آش ماست”، غذایی لذیذ برای روزهای سرد زمستان
کد خبر : ۱۳۸۱۶۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود.

مواد لازم

گوشت گردن بدون استخوان ۶۰۰ گرم

برنج ۵۰۰ گرم

لپه نصف پیمانه

ماست ترش ۱ کیلو

شوید و ترخون ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد متوسط

پیاز داغ ۶ قاشق سوپخوری

نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:

لپه ها را به صورت کامل می پزیم و میگذاریم کنار تا بقیه مواد آماده شود.

ماست را از یخچال بیرون می آوریم و ۱ قاشق غذاخوری نمک به کل ۱ کیلو ماست اضافه می کنیم و دوباره ماست را داخل یخچال می گذاریم.

پیاز را همراه با گوشت گردن داخل قابلمه ای قرار می دهیم.

سپس کمی نمک ،فلفل به آن می افزاییم و قابلمه را روی شعله قرار می دهیم تا به مرور زمان گوشت مغز پخت شود.

پس از اینکه گوشت پخت آب آن را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و قابلمه را مجددا روی حرارت می گذاریم تا گوشت کاملا خشک شود و بعد شعله را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت سرد شود.

لپه ها را به اّب گوشت اضافه می کنیم.

برنج و سبزی های خرد شده را به لپه اضافه می کنیم و می گذاریم کامل بپزند.

ماست را نیز از یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود و زمان افزودن به آش نبرد.گوشت پخته و سرد شده را با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له می کنیم و زمانیکه سبزی و لپه کاملا پخته شدند به آش اضافه می کنیم

حالا آش را هر ۵ دقیقه یکبار هم می زنیم تا هم ته نگیرد و هم اینکه زمانیکه به قوام مطلوب رسید آن را از روی حرارت بر داریم. پس از اینکه آش جاافتاد و مواد منسجم بودن و به غلظت مطلوبمان رسید حرارت را خاموش می کنیم.

تقریبا ۵ دقیقه بعد که آش کمی از حرارت افتاد ماست را کم کم به آش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا مواد آش آغشته به ماست شود و آش ماست آماده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و با پیاز داغ تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

۰
ارسال نظر