“سماق پلو”، غذایی لذیذ برای طرفداران چلوکباب
اگر هوس چلو کباب کرده اید و زمان یا امکانات تهیه آن را ندارید بهتر است که دست به کار شوید و سماق پلو را تست کنید.
به گزارش وقت صبح ، سماق پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی و استان اردبیل است که شاید کمتر اسم آن را شنیده باشید و یا میل کرده باشید. طعم این غذا بسیار مشابه چلو کباب می باشد.
مواد اولیه :
برنج ۳ پیمانه
سماق ۵ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم
زعفران به میزان لازم
نمک، فلفل به میزان لازم
پودر سوخاری در صورت نیاز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را داخل کاسه ای ریخته و پیاز رنده شده و آب گرفته را به آن می افزاییم و خوب گوشت و پیاز را با هم ورز می دهیم.
زعفران، نمک و فلفل را به گوشت می افزاییم و خوب ورز می دهیم اگر دارای انسجام کافی برای شکل دادن نبود کمی آرد سوخاری به گوشت می افزاییم و خوب ورز می دهیم.
به اندازه یه گلوله از گوشت برداشته و بین دو دست خوب شکل می دهیم و داخل تابه مناسبی می چینیم حالا کمی روغن افزوده و تابه را روی حرارت می گذاریم تا گوشت قلقلی ها کاملا پخته و برشته شود.
در مرحله بعد برنج را آبکش می کنیم.
حالا داخل قابلمه مناسبی را کمی روغن ریخته و با ته دیگ دلخواه ته قابلمه را می پوشانیم. سپس برنج، سماق و گوشت قلقلی ها را به صورت لایه لایه داخل قابلمه می ریزیم حالا دم کنی گذاشته و برنج را دم می گذاریم.