“سر گنجشکی”، غذای اصیل ایرانی با عطر و طعمی بینظیر

سر گنجشکی تهرانی، سر گنجشکی اصفهانی و سر گنجشکی جنوبی، انواع معروفی از این غذا هستند. نام دیگر این غذا کوفته قلقلی است.

“سر گنجشکی”، غذای اصیل ایرانی با عطر و طعمی بینظیر
کد خبر : ۱۳۶۹۴۰
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، سر گنجشکی یا کله گنجشکی به عنوان یکی از انواع غذا با گوشت چرخ کرده یک غذای خوشمزه و مفید است که مواد اصلی آن گوشت و پیاز و سیب زمینی است.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

سیب زمینی ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

آب ۳ پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:

یکی از پیازها را رنده ریز کرده و آب پیاز را بگیرید. حالا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید.

مواد گوشتی را به اندازه گلوله‌های کوچک یا کوفته قلقلی‌های ریز درآورده و کوفته قلقلی‌ها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شوند.

در این فاصله به سراغ درست کردن سس غذا می‌رویم.

پیاز دوم را به صورت نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید و کمی نمک، فلفل و ززردچوبه به آن بزنید.

رب را به پیاز اضافه کرده و صبر کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. حالا ۳ پیمانه آب را به پیاز و رب اضافه کنید و بگذارید آب به جوش آید. سپس کوفته قلقلی‌ها را به سس در حال جوشیدن اضافه کنید.

پس از چند دقیقه موقع اضافه کردن سیب زمینی های مکعبی است.

حرارت را ملایم کنید و بگذارید مزه‌ها کاملا به خورد هم بروند. بعد از حدود یک ساعت غذا آماده است .

۰
ارسال نظر