با خواندن این مطلب عاشق خوراکی “قارچ” می شوید!

قارچ ها خواص زیادی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت روده، قلب و مغز، جبران ویتامین دی و برای کاهش وزن استفاده می شوند.

با خواندن این مطلب عاشق خوراکی “قارچ” می شوید!
کد خبر : ۱۳۴۷۴۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح به نقل از برنا؛ دانشمندان هزاران گونه قارچ را شناسایی کرده اند، اما تنها حدود ۱۲ گونه برای استفاده به عنوان غذا تایید شده است.

برخی از قارچ‌ها دارای ترکیبات روانگردان هستند که باعث توهم می‌شوند.

قارچ حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی، پروتئین و فیبر است. یک فنجان قارچ ۱۵ کالری، ۲ گرم پروتئین و نزدیک به یک گرم فیبر دارد.

بیشتر بخوانید: با این ترفند یک روزه از شر سرماخوردگی راحت شوید

۷ فایده مهم خوردن قارچ چیست؟

تقویت سیستم ایمنی بدن

قارچ‌ها حاوی آنتی اکسیدان هستند که به محافظت از بدن در برابر استرس و آسیب سلولی کمک می‌کنند.

کاهش فشار خون

قارچ‌ها سرشار از پتاسیم هستند و ممکن است به کاهش فشار خون بالا کمک کنند. همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهند.

کاهش وزن

رژیم غذایی دارای قارچ می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. در صورتی که با ورزش و عادات سبک زندگی سالم همراه باشد.

تامین ویتامین D

قارچ حاوی ارگوسترول با قرار گرفتن در معرض نور ماوراء بنفش به ویتامین D تبدیل می‌شود.

حفظ سلامت مغز

ارزش غذایی قارچ به محافظت از مغز در برابر اختلالات شناختی خفیف (MCI) کمک می‌کند.

حفظ سلامت قلب

مواد مغذی و ترکیبات گیاهی قارچ می‌تواند به جلوگیری از تجمع پلاک در رگ‌های خونی کمک کند.

حفظ سلامت روده

قارچ‌ها حاوی موادی هستند که برای تعادل میکروبیوم در روده موثرند و شما برای رشد باکتری‌های خوب به آن‌ها نیاز دارید.

آیا قارچ خطرناک است؟

بستگی دارد. قارچ‌هایی که از فروشگاه می‌خرید بی خطر هستند مگر اینکه به قارچ آلرژی داشته باشید. اما قارچ‌های وحشی بسیار خطرناک‌تر هستند.

شناسایی قارچ‌های بی خطر در طبیعت به تجربه و تخصص نیاز دارد.

ده‌ها قارچ وجود دارند که حاوی سم کشنده هستند. علائم مسمومیت با قارچ در چند ساعت پس از خوردن ظاهر می‌شود. این علائم عبارتند از:

گیجی
اسهال
کند شدن تنفس
گشاد شدن مردمک چشم
آبریزش چشم
بزاق
تحریک پذیری
حالت تهوع
تعریق

۰
ارسال نظر