“کشک گردو”؛ غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی شوید!

کشک گردو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کرد.

“کشک گردو”؛ غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی شوید!
کد خبر : ۱۳۰۷۰۴
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می شوید.

مواد لازم:

گردو: ۲۰۰ گرم

کشک رقیق: ۲ لیوان

نمک: به مقدار لازم

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

پیاز: ۱ عدد

سیر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم و کمی هم می زنیم.

بعد کشک را به گردو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا گردو باز شود.

این غذا سرد سرو میشود ولی شما میتوانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

۰
ارسال نظر