“هویج پلو با گوشت قلقلی”؛ غذایی لذیذ با رنگ و بوی پاییزی
هویج پلو با گوشت قلقلی یک غذای بسیار خوشمزه است که هم می توان شیرین و هم ملس آن را درست کرد.
به گزارش وقت صبح ، رنگ نارنجی و زیبای هویج درون پلو در کنار گوشت قلقلی های کوچک و خوشمزه بسیار اشتها برانگیز است و این غذا را می توانید با طعمی خاص نوش جان کنید.
مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج بزرگ ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
شکر ۱ قاشق مربا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
خلال پسته برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه:
هويجها را رشتهاي یا خلالی خرد کنید. آنها را در روغن همراه با زعفران دم كشيده و شكر تفت بدهيد.
برنج خيس خورده را به روش معمول در آب جوش، بجوشانید و بعد در آبكش بریزید. در قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
ته دیگ دلخواه بگذارید و برنج آبکش شده را به همراه هويج سرخ شده زعفرانی به صورت لایه لایه در قابلمه بريزيد و غذا را دم کنید.
پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را با کمی فشردن بگیرید. گوشت چرخ كرده را همراه با پياز رنده شده، نمك، فلفل و زردچوبه در کاسهای بریزید و ورز بديد.
آنها را به صورت کوفته قلقلی فرم دهید و در روغن سرخ كنيد.کمی آب بریزید تا بپزد.
روي برنج دم کشیده را که در ظرف دلخواه ریخته با گوشت قلقلي و خلال پسته تزيین و سرو كنيد.