“سالاد تن ماهی”، غذایی فوق العاده خومشزه و آسان

سالاد تن ماهی از سالادهایی محسوب می شود که می توانیم آنرا به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنیم.

“سالاد تن ماهی”، غذایی فوق العاده خومشزه و آسان
کد خبر : ۱۲۸۶۱۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، سالاد تن ماهی یک غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که بخاطر طعم و سریع آماده شدنش می تواند وعده ای مناسب برای مهمانی های شما باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر

کنسرو تن ماهی ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

خیارشور ۴ عدد متوسط

کنسرو نخود فرنگی ۴ قاشق غذاخوری

سس مایونز به مقدار کافی

شوید تازه ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد تن ماهی

برای تهیه سالاد تن ماهی مجلسی ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی درون آب جوش بماند تا کاملا آب پز شود. در ادامه کنسرو تن ماهی را درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم تن ماهی به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش بماند.

در این مرحله پس از گذشت این زمان کنسرو تن ماهی را از قابلمه خارج می کنیم، سپس تن ماهی را از صافی رد می کنیم تا روغن اضافی اش خارج شود. در ادامه گوشت تن ماهی را ریش ریش می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم.

مخلوط کردن مواد سالاد با هم

شوید به صورت ریز خرد می کنیم و به تن ماهی اضافه می کنیم. درادامه سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به تن ماهی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

حالا خیارشور را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه کنسرو نخود فرنگی را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس نخود فرنگی را به همراه خیارشور و سس مایونز به مخلوط تن ماهی اضافه می کنیم.

در نهایت سالاد تن ماهی را با قاشق زیر و رو می کنیم تا مواد سالاد به سس آغشته شوند. در آخر سالاد تن ماهی را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا مزه ها با هم ترکیب شوند. نوش جان.

۰
ارسال نظر