این سوپ گردن ترکی بر هر دردی دواست!
سوپ بیران که صبح زود به خصوص در شهر غازیانتپ ترکیه مصرف می شود، جزء جدانشدنی روزهای سرد است. این سوپ که شفابخش درد مفاصل و استخوان است از بدن در برابر سرماخوردگی نیز محافظت می کند.
وقت صبح - در غازیانتپ سوپ بیران که در حدود 13 ساعت پخته می شود، معمولاً بعد از ساعت 5 صبح خورده می شود.
سوپ بیران که برای تسکین درد مفاصل مشهور شده است، یک درمان طبیعی برای سرماخوردگی و آنفولانزا است.
مواد لازم سوپ بیران
•1 کیلوگرم گوشت گردن بره
• 1 پیمانه برنج
• 6 لیوان آب
• 2 قاشق غذاخوری کره
• 2 قاشق چایخوری رب
• 2 قاشق چایخوری پاپریکا
• 8 حبه سیر
• نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ بیران
گردن بره را در زودپز به مدت 45 دقیقه بجوشانید. گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید و آب گوشت را در قابلمه ای جدا بریزید. برنج را در آب گوشت پخته شده بپزید.
در یک قابلمه جداگانه، کره را آب کنید، سیر را تفت دهید و رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید.
گوشت ریش شده و سسی که آماده کردید را داخل برنج پخته شده بریزید. سپس به مواد آب اضافه کرده تا زمانی که جا بیفتد. نوش جان!
ترجمه: وقت صبح