“واویشکا مرغ”، غذایی لذیذ و راحت از خطه شمال

واویشکای مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه استان های مازندران و گیلانی است که با مواد متنوعی درست می شود.

“واویشکا مرغ”، غذایی لذیذ و راحت از خطه شمال
کد خبر : ۱۲۷۸۲۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، واویشکا مرغ غذایی بسیار آسان است که تفاوت زیادی با واویشکا گوشت ندارد اما استفاده از مرغ در این غذا برای کسانی که علاقه ای به گوشت قرمز ندارند مناسب است.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه و ران مرغ بدون استخوان ۶۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد بزرگ

سیر ۲ حبه

فلفل دلمه ای ۱ عدد

گوجه فرنگی ۴ عدد

فلفل سبز قلمی ۴ عدد

آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه واویشکا مرغ :

برای تهیه واویشکای مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس پیاز را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم.

حالا مرغ خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. در ادامه گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

در این مرحله قسمت های اضافی فلفل دلمه ای و فلفل سبز را خارج کرده، سپس آنها را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با هم کمی تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

در صورت تمایل می توانیم نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به تابه اضافه کنیم تا در پایان غذای خوشرنگ تری داشته باشیم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد به طور کامل بپزند.

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، مقداری نمک و آب لیمو ترش به غذا اضافه می کنیم. در نهایت واویشکای مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

۰
ارسال نظر