“کوکو لبو”، غذایی لذیذ و اسان در فصل زمستان
کوکو لبو غذایی بسیار ازران و خوشمزه است که در فصل زمستان طرفداران زیادی پیدا می کند.
به گزارش وقت صبح ، کوکو لبو یکی از انواع کوکوهای خوش رنگ و عطر است که می توانید از آن برای رنگ و لعاب دار تر کردن میزهای میهمانی خود بهره ببرید.
مواد لازم
2 تا 3 نفر
300 گرم چغندر پخته
1 عدد سیب زمینی پخته شده
1 عدد پیاز ریز خرد شده
1 حبه سیر
1 ق غ زنجبیل رنده شده
زردچوبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی را آبپز کرده و با گوشت کوب له کرده و یا رنده کنید.
سیر را رنده کرده وهمراه با تمام ادویه ها و پیاز خرد شده به سیب زمینی اضافه و همه ی مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
چغندرهای آبپز شده را رنده نموده و با دست آنها را فشار دهید تا آب چغندرها خارج شود.
می توانید آب چغندر را نگه داشته و به سوپ اضافه کنید.
چغندرهای رنده شده را به مواد بالا بیفزایید و خوب همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
چون همه مواد پخته شده، فقط کمی سرخشو میکنیم نیاز نیست خیلی شعله رو واسه پخت کم کنید.