“کوکو لبو”، غذایی لذیذ و اسان در فصل زمستان

کوکو لبو غذایی بسیار ازران و خوشمزه است که در فصل زمستان طرفداران زیادی پیدا می کند.

“کوکو لبو”، غذایی لذیذ و اسان در فصل زمستان
کد خبر : ۱۲۶۱۵۹
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کوکو لبو یکی از انواع کوکوهای خوش رنگ و عطر است که می توانید از آن برای رنگ و لعاب دار تر کردن میزهای میهمانی خود بهره ببرید.

مواد لازم

2 تا 3 نفر

300 گرم چغندر پخته

1 عدد سیب زمینی پخته شده

1 عدد پیاز ریز خرد شده

1 حبه سیر

1 ق غ زنجبیل رنده شده

زردچوبه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی را آبپز کرده و با گوشت کوب له کرده و یا رنده کنید.

سیر را رنده کرده وهمراه با تمام ادویه ها و پیاز خرد شده به سیب زمینی اضافه و همه ی مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

چغندرهای آبپز شده را رنده نموده و با دست آنها را فشار دهید تا آب چغندرها خارج شود.

می توانید آب چغندر را نگه داشته و به سوپ اضافه کنید.

چغندرهای رنده شده را به مواد بالا بیفزایید و خوب همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.

چون همه مواد پخته شده، فقط کمی سرخشو میکنیم نیاز نیست خیلی شعله رو واسه پخت کم کنید.

۰
ارسال نظر